Езици:
  • Безплатна доставка при поръчка над 35 лв.

Крем Ногтимицин

Наличност: Наличен
10.49 лв.
Добави

Описание

Съдържа: 
карбамид, вода, восъчна емулсия, царевично масло, глицерин моностеарат, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, пропиленгликол, стеаринова киселина, салицилова киселина, пчелен восък, каептуново масло, лавандулово масло, ментово масло, метилизотиазолинон, децилен гликол.

Действие: 
Козметичен крем за нокти «Ногтимицин» - използва се, за да омекоти и премахне (отстраняване) на засегнатата пластина на ноктите.
Симптомите по ноктите на краката обикновено са видими с просто око. Нокътят, изглежда потъмнен, има жълтеникав или мръсно-сив цвят, неравномерен, назъбени ръбове, удебелена нокътната плочка. Такъв нокът става крехък и чуплив, може да се пропука по дължина и да се разруши.

Начин на употреба:
  1. Добре да се запари повредената нокътна плочка в топъл разтвор на сапун и сода. Ако този разтвор се приготвя за краката, се препоръчва да се използва по 1 супена лъжица сода за литър вода, за ръцете ще е достатъчно 1 чаена лъжичка за същото количество вода.
  2. Необходимо е да закрепите пластир върху сухата кожа около ноктите.
  3. Избягване на попадането на здрава тъкан, нанесете плътен слой «Ногтимицина» на увредения нокът и плътно запечатване на пластира отгоре.Тази превръзка трябва да бъде върху нокътя поне 3-4 дни.
  4. След сваляне на превръзката нокътят трябва отново да се запари, и горният слой с разслоени рогови частици внимателно отстранете с дезинфекцирани за нокти ножици.
  5. За пълно възстановяване на нокътя, тази процедура е желателно да се повтаря няколко пъти до пълното отстраняване на засегнатия нокът.
При употреба е важно да се избегне контакт на дадения препарат върху здрава кожа, в случай на невнимателно прилагане на препарата на кожата, измийте обилно тези части на тялото с течаща студена вода.

Количество : 30 мл.
 

Сходни продукти

Крем за тяло Пантенол
8.12 лв.
виж повече
Масажен гел-балсам за крака Пиявка
6.90 лв.
виж повече
Масажен гел-балсам за тяло Чага
6.90 лв.
виж повече
Масажен гел-балсам за тяло Бишофит
5.28 лв.
виж повече
Масажен гел за ръце и крака Грипкосепт
5.28 лв.
виж повече
Масло за разтриване за тяло Ревмалгон
7.00 лв.
виж повече
Масло за разтриване за тяло Окопник
8.00 лв.
виж повече
Масажен гел за тяло Бадяга
5.28 лв.
виж повече